Cică-i zice blog.

Am primit de la Andreea o leapşă şi cred că am s-o dau mai departe…Ralucăi.

Cât din viaţa personală expui scriind un blog?

În procente? Să zicem 40%? De obicei îmbin informaţiile despre mine cu informaţii de pe net, ca să fac lumea să observe anumite chestii, să vadă anumite site-uri sau să citească anumite articole.

Cu ce îţi dăunează blogul?

Îmi pierd timpul…cred că mi-l pierd într-o anumită măsură cu oamenii care nu prea dau doi bani pe ce scriu, pentru că nu scriu numai pentru mine, nu prea e un blog-jurnal,ci mai degrabă un blog-informaţional şi aş vrea ca lumea să dea clicky-click pe linkuri să descopere chestiile care mie mi s-au părut faine.

Cu ce te ajută blogul?

Să îmi organizez unele informaţii pe care le-am aflat şi vreau să le păstrez, şi să le revăd. Pe lângă astea, cred că ajută şi la moral – să ştiu că am împărţit cu alţii ceea ce mie mi s-a părut fain.

Ce reacţii permiţi?

Orice reacţii…nu am avut plângeri până acum la adresa blogului (ar trebui să bag un pic de pornografie, discuţii politice, manifestarea urii pentru unele genuri muzicale? – aştept sugestii) şi sper să nu am, nu intenţionez să supăr pe nimeni :D.

Care ţi-e rutina de blogger?

Pentru că blogul se bazează pe o grămadă de informaţii găsite pe net, am un notepad plin cu link-uri de bloguri, imagini, video-uri, melodii, chestii interesante. Le „notez” pe toate acolo pentru că există posibilitatea să uit. Cât despre modul de a posta, depinde dacă pot să iau informaţiile şi să le grupez într-o categorie să le postez, sau le pun la nimereală…titlurile posturilor sunt de cele mai multe ori inspirate de melodii sau cuvinte folosite des în timpul săptămânii. Ah şi mi-e lene să scriu zilnic, aşa că postez o dată sau de două ori pe săptămană, să las loc „de savurat” cititorilor :).


• Dacă vreţi să vă amintiţi cum am început blogul, click aici!

• Şi ca să donaţi pentru căţei, click aici!

Reclame

Posted on martie 20, 2010, in Unde fugim de acasa?. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: