Trailer/Teaser


Înţeleg că între cei doi termeni „trailer” şi „teaser” e o diferenţă, dar îl prefer pe al doilea când vine vorba de filme. Acum câteva zile căutam şi eu nişte filme să-mi mai clătesc ochii şi am dat peste trailerele unora pe site-ul cinemagia.ro. Toate bune şi frumoase: văd unul, văd două, văd trei…deja simţeam că am văzut trei filme.

Nenii de le faceţi, lămuriţi-mă şi pe mine: scopul unui trailer este de a spune toată povestea filmului şi a-l face pe privitor să nu se uite la pelicula în cauză? Poate mai e o subtilitate la mijloc: pentru oamenii ocupaţi fără timp la dispoziţie să vadă un film de 2 ore, există varianta asta – în pauza de 2 minute de cafea, vezi tot filmul într-un trailer.

Ia vedeţi aici:

Să vă povestesc: gagiul se trezeşte încontinuu în acelaşi alt corp pentru a salva situaţia în 8 minute, pentru că tot dă greş. Gagica nu înţelege care-i faza, până la urmă se prinde, face ca totul să conteze în alea 8 minute. Gagiul se îndrăgosteşte de ea în 8 minute şi dă misiunea peste cap, scopul acesteia schimbându-se: încearcă să salveze gagica şi nu vieţile oamenilor din tren. Reuşeşte să împace şi capra şi varza în timp record.

Poveste mai romantică: gagiul fost vârcolac, acum teenager tipic de conduce o motocicletă, află ceva terfiant – măsa şi tafsu nu erau de fapt măsa şi tafsu. O gagică îl ajută să afle că poza lui apare pe un site cu persoane dispărute (nu porno, nu vă gândiţi la prostii!). Apoi vin doi ciumegi după el să-l caftească, dar îi omoară doar pe măsa şi pe tafsu. După care gagiul însoţit de gagică (bineînţeles!) fug. Cam jumătate de film fug ei şi poartă conversaţii siropoase la telefon cu ăia doi ciumegi („Te prind!”, „Ba nu!”). Se enamorează ambii unu de altu şi la sfârşit marea confruntare: ei versus ciumegii, Surpriză: înving!

Da… să vă menţionez faptul că nu m-am uitat la filme astea? Măcar filmul Iron Sky, despre care vă vorbeam acum ceva vreme, are un trailer normal.

Reclame

Posted on Aprilie 15, 2011, in Funny, Timp Liber. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. asta e un adevarat teaser!

    trailerul te pune in tema cu subiectul filmului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: