Tehnologia termină căsnicia

Întâi, o veste legată parțial de povestea ce urmează. Cât am stat eu în weekend la Piatra (veți vedea mai jos de ce) am avut timp să analizez treaba cu „a fi student din provincie”. Și m-am gândit să pornesc o campanie amuzantă (pentru că Gramatica Interactivă s-a încheiat) pentru studenții din provincie. Vedeți aici definiția termenului.

Găsiți aici tumblr-ul cu campania, unde voi posta zilinic chestii de genul.

Puteți să-mi semnalați tot pe tumblr, aici, ce alte lucruri mai știți voi despre studenții din provincie și eu le pun în imagini.

Așadar, weekend-ul trecut am fost la Piatra ca să-i iau un interviu bunicului meu. Ieșind la o plimbare scurtă, m-am oprit la o cofetărie, ca să cumpăr prăjituri pentru un welcome home party dat de mine, în cinstea mea.

Când am ieșit din magazin, punându-mi căștile în urechi, o tanti mă prinde de mână și-mi spune să nu mă supăr pe ea, dar ar vrea să mă întrebe ceva. Îmi scot căștile din urechi și îi ascult curioasă întrebarea:

Tanti: Se poate ca cineva, să zicem prietenul sau soțul să-ți asculte telefonul?

Eu: Cum adică (mă luase pe nepregătite)?

Tanti: Să îți pună un microfon, sau nu știu.

Eu: Adică să vă pună microfon la telefonul fix?

Tanti: Nu, la mobil.

Eu: Nu știu dacă este posibil, există dispozitive microscopice, dar nu știu…poate dacă sunteți implicată într-un proces și acuzatorul a obținut permisiunea…dar nu cred că se poate aplica și la telefonul mobil chestia asta (mintea mea lucra la viteză maximă, dar tot ce-mi venea în minte era Tom Cruise sau Will Smith montând microfoane).

Tanti: Păi am găsit un dispozitiv așa, cu căști și un fel de microfon cu beculeț…o fi microfon să mă asculte?

Eu: Nu doamnă, cred că dumneavoastră vorbiți despre hands-free (văzând că se uită câș la mine, i-am explicat).  Sunt căști cu microfon și poți să asculți cu ele muzică pe telefon sau poți vorbi la mobil fără să ții telefonul la ureche. Adică poți să ții sacoșele în ambele mâini când te întorci de la piață și să vorbești la telefon.

Tanti: Aaah, înțeleg (noroc de ideea cu piața!). Că știa prea multe soțul și nu îmi dau eu seama de unde. Tot mă ia peste picior cu ce află și…

Eu: Nu cred că e vina căștilor, doamnă…

Reclame

Posted on Noiembrie 30, 2011, in Funny. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: