Papura în doi: răcoare de vară

După ce m-am întors de la mare (răcoare) în București, vestea că ventilatorul meu a cedat m-a umplut de tristețe și deznădejde…bine, că dădea semne de boală când mai aveam un pic și-l legam cu o sfoară de dulap ca să se țină pe picioare. Dar n-am avut timp să-l jelesc prea mult, pentru că a trebuit să mă gândesc la noi metode prin care să-l înlocuiesc.

M-am învârtit, m-am sucit, m-am dat pe o parte și pe alta de căldură…noaptea era îngrozitor și fratemiu căuta de zor ventilatoare sub 50 de lei (sărăcie mare). În tot timpul ăsta, am descoperit 3 soluții care aveau efect ”local”:

1. Spray-ul cu apă – știți tănțile vânzătoare care udă castraveții la piață cu o sticlă care a fost inițial un spray de spălat geamurile? Cam așa eram și eu: aveam un recipient de spray de păr gol, pe care-l umpleam cu apă. Mai jos, dovada:

Că mă dau cu șprei.

2. Piscina din baie – nu, n-am dat drumul la apă să umplu toată baia ca în Tom & Jerry; am dat drumul cât să-mi fac așa un mic lac în cadă, bun de bălăcit cu picioarele…cu spumă de baie & stuff. După cum se vede:

Lac ș-o bere.

3. Ventilatorul de PC/mașină – nici nu știu de unde a scos fratemiu acel ventilator în miniatură…cert e că atunci când îl porneai, începea să miroase a păpuși chinezești arse pe rug. Și de aici până la un incendiu nu era cale lungă:

Supersafe!

Alte soluții mai aveți? Și nu mă luați cu aer condiționat, aeroterme și ventilatoare, că astea-s pe bani.

Reclame

Posted on August 17, 2012, in Cronici Crângășiene, Papura-n doi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: