Pierdute-n Maramureș

Noi, două moldovence (eu și Otilia) și o dobrogeancă (Iulia), vom pleca mâine pe meleaguri maramureștene. Deși am convenit ca de acum înainte să ne lăudăm că suntem din Petrodava, respectiv Tomis, la fel cum alții sunt din Bucovina și nu din Moldova, cred că pe unde ne ducem noi nu mai contează așezarea istorică din care provenim.

Unde vom fi? La Durușa SummerHills pentru 4 zile. Dacă alții au mașini și carnete de conducere pe care să le folosească, noi ne vom distra 12 ore pe tren până în Baia Mare și apoi cu un autobuz care circulă o dată-n zi până la Valea Chioarului, comuna din care face parte Durușa. Nu știm câți kilometri trebuie să mai mergem pe jos prin sate pe acolo, dar ne avântăm.

După asta, am vrea și un pic la Săpânța, pentru care trebuie să străbatem un drum cu 3 autobuze: Durușa – Baia Mare, Baia Mare – Bogdan Vodă, Bogdan Vodă – Săpânța, unde vom vedea ce este de văzut și apoi vom căuta o curte să ne punem cortul pentru o noapte, iar a doua zi ne vom întoarce în Baia Mare să luăm trenul de București.

Durușa – unde ar trebui să ajungem.

Încercăm să filmăm pe drum și un documentar cu pierderea noastră și am zis că e mai bine să anunț de pe acum unde suntem, în caz că ne prădează haiducii și nu mai ajungem în București. Mai jos aveți traseul…și acum realizez că vom străbate țara de la un capăt la altul.

Hai să ne fie cu noroc!

Reclame

Posted on august 21, 2012, in Timp Liber, Unde fugim de acasa?. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: