Seriale

Mi-am dat și eu seama în ultimul an că am o problemă cu răbdarea și atenția. Lumea glumește pe seama mea că am ADHD și încep să cred că e am o formă mai blândă. Când mi s-a sugerat asta? Când am început să vorbesc despre ce nu-mi place la seriale și că n-am răbdare să mă uit până la capăt la ele.

Atenție! Următoarele seriale sunt catalogate de majoritatea ca fiind ”epice”. Aparent, eu sunt greșită.

Dexter – De ce?

Pentru că puteau să-i facă un personaj mult mai mișto. Puteau să-l facă un geek amuzant care ucide, la aia m-aș fi uitat. În schimb, e retardul ăsta care cică are ”sânge rece” și e ușor autist, care se învârte transpirat prin L.A. după nușcare alt criminal, se linge cu sor-sa și toarnă un copil. Ultimele două chestii le-am văzut neintenționat pe newsfeed-ul de pe Facebook, că în rest, n-am avut răbdare să văd decât 7 episoade din primul sezon.

Modern Family – De ce?

Tehnica de filmare: Moartea domnului Lăzărescu. Camera aia se mișcă de mă ia cu dureri de cap. Și nu știu cum simt alții, dar când îl văd pe Al Bundy care a jucat toată viața lui un personaj miștocar decăzând la obezitate în trening de catifea, mă apucă plânsul. N-am avut nici la ăla prea multă răbdare.

How I met your mother – De ce?

După primele 3 episoade, răbdarea mea a fost pusă la grea încercare. Acțiune dubioasă cu fugit după nușcare tipă pe care personajul principal o iubea, s-au combinat sau nu. Ceva de genul. Asta și platoul trist de sitcom. În schimb, l-am văzut pe actorul principal, într-un film mișto – happythankyoumoreplease.

Alphas – De ce ?

M-a omorât sunetul. Nu știu care-i treaba lor cu microfoanele, dar ba se aude tare, ba se aude înfundat. Și de la chestia asta încolo, n-am mai putut urmări nimic. Pacă mi se înfundau și desfundau urechile.

Cam așa stă treaba pentru mine când mă uit la filme/seriale…în loc să mă bucur ca o ignorantă de plăcerile pe care ți le oferă serialele, ochii îmi fug la toate tâmpeniile mici, la mișcările de cameră proaste, la actori care sunt degeaba și altele…nimic nu mai e la fel.

Reclame

Posted on octombrie 6, 2012, in Funny. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Ioana, stai chill că și eu am rezistat la Dexter doar la un episod și la ”Cum am cunoscut-o pe mă-ta”, culmea, 6!!! În schimb, am în plan să văd cât e de modernă familia asta. De ultimul nici n-am auzit până acum…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: