Estoy embarazada de su hijo!

th

Totul a început de la acest status pe Facebook: ”Spălam vasele și ascultam Ricky Martin la Europa FM. Și apoi, aproape natural, mi-a venit să-mi downloadez o telenovelă cu Thalía. Nu cred că ar mai trebui să spăl vasele.”

Ca să detaliez, era o seară târzie (un 1:30) și vasele noastre se cereau spălate. Mi-am făcut norma de 10 farfurii, 4 căni și 3 tacâmuri, iar oalele care stau în același colț de două luni, nu păreau doritoare să fie curate. După ce mi s-a întâmplat sentimentul cu pricina (adică statusul ăla), mi-am înfrânat dorința de a mă uita la episoade întregi dintr-o telenovelă și am căutat doar intro-urile telenovelelor în care a jucat Thalía.

Și trebuie să recunosc: fata asta are acolo o poveste, o poveste sfâșietoare pe care o cântă. Adică în intro-urile alea, María Mercedes, Marimar, María la del Barrio sau Rosalinda povestește cum e ea săracă și cum reușește să răzbată. E un fel de trailer cântat înainte fiecare episod. Și e dureros, mă, cum cântă acolo ea în sărăcie și în niște gunoaie, cum face duș cu găleata și cum se pictează pe față și pupă banii. E trist, în căcat, să fii sărac telenovelă de telenovelă.

Adică, pana mea, María Mercedes asta a pornit din cartier și făcea pe clovnul pentru bani, a reușit să-și ia o casă de vacanță la ocean și să-și schimbe identitatea în Marimar, ca apoi să sfârșească iar de unde a pornit și să decadă de la María Mercedes la María la del Barrio, nebuna cartierului; mai face o ultimă încercare cu o afacere cu flori vândute la colțul străzii și lumea începe să o cunoască drept Tanti Rosalinda. E un traseu psihologic dificil, parcurs în doar 7 ani.

Urmăriți intro-urile în ordinea cronologică a telenovelelor, ca să-i înțelegeți durerea:

Reclame

Posted on Februarie 26, 2013, in Funny, Timp Liber. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. ai uitat de filmul ei de lung metraj „Mambo Café” care comprima toate telenovelele intr-o ora jumatate de intriga, pasiune si suferinta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: