Șoseta

Sos

Șoseta este laitmotivul existenței tale, fie că vrei sau nu. Chiar dacă în anotimpul călduros o lași mai mult în dulap ca să o (re)iei la început de toamnă, nu poți să te ascunzi de ea și necesitatea pe care o manifești față de ea. Mă rog, de ele, presupunând că nu ai doar un picior.

În primul rând, șosetele pot reflecta foarte bine situația ta financiară actuală: dacă sunt murdare pe părți și petele alea arată ca niște răni vechi care nu se duc la spălat, în mod sigur încălțările tale sunt găurite, dar n-ai bani (sau mândrie) să renunți la ele. Tot la categoria ”șosetele sărace” intră alea cu găuri în călcâi, pe care, într-un moment de inspirație le întorci invers: gaura existentă face un pliu frumos pe laba piciorului, iar gaura inexistentă e pe cale să se formeze la călcâi. Adică în scurt timp, vei avea niște șosete cu două găuri paralele. Și dacă le mai întorci o dată, ca să ai găurile pe părți…prietene, atunci ai atins sărăcia supremă.

Dar combinațiile următoare sunt cele care indică în mod sigur originile tale: șosete + șlapi, șosete + sandale și, preferata mea, la tipi, șosete negre/maro până la genunchi + adidași negri luați din bazar + bermude – această combinație este cu siguranță un chick magnet.

În al doilea rând, avem șosetele care arată activitatea ta mintală și anume șosetele cu degete sau șosetele desperecheate. În timp ce șosetele flaușate indică o circulație proastă a sângelui, sau încălțăminte cu un număr mai mare, pe care trebuie o umpli.

Mai există șosetele-balerine, adică alea super scurte pe care le iau fetele în balerini, teniși și alți pantofi ”decoltați”. Și sunt absolut sigură că toată lumea se întreabă dacă sigur poartă șosete, pentru că gândul piciorului gol în încălțăminte, explorând și atingând cine știe ce se află pe acolo, este oribil.

*Postul ăsta e de ceva vreme în ”drafts”, dar s-a potrivit perfect cu ultimele mele achiziții (vedeți aici și aici). Dacă vă întrebați de unde vine flow-ul ăsta de șosete și dacă vi le doriți, vă anunț că sunt luate de la Auchan, pentru că mi se opreau ochii pe ele de fiecare dată când mă duceam să-mi iau un cartof sau o ceapă.

Reclame

Posted on Octombrie 26, 2013, in Funny. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: