Breakdown-ul unui corporatist

Ieri, în metrou, am asistat la cel mai studiat mental breakdown al unui corporatist.

Mare înghesuială, fiecare se ținea de ce apuca. O tipă înaltă ca gardu’, cu ochelari de soare pe ochi, se sprijinea de toată bara și vorbea la telefon. Corporatistul în cauză, băiat pe la vreo 26 de ani, nu avea unde să-și pună mâna pe bară și făcea ”jazz hands” în spatele ei, în încercarea de a-și găsi echilibrul.

Până i-a venit o idee: să-i smulgă ăleia părul din cap. Dar nu, nu cu totul, ci în cel mai dureros mod posibil: câte un fir. Știți firele alea de la baza gâtului, care-ți ies din coadă și ți se lipesc de ceafă? Băiatul nostru (care își ținea eroic echilibrul) face degetele ”pensetă” și îi smulge un fir de păr tipei. Asta, nimic. Probabil era un fir de păr deja slăbit în rădăcina.

Dar o a doua încercare e întodeauna binevenită. După ce și-a tras sufletul la o curbă bruscă a metroului, corporatistul a insistat: i-a smuls și al doilea fir de păr. Și tipa a sărit ca arsă: și-a dezlipit trupul de bara aia, eliberând-o, și s-a întors rapid în spate, moment în care tipul s-a prins zdravăn de țeavă și se uita pe tavan, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Bineînțeles că tipa cât gardul s-a proptit iar de bară, fără nici o jenă, direct peste degele lui. Mai departe n-am văzut dacă el i-a smuls și restul părului, că am coborât.

Reclame

Posted on iunie 24, 2014, in Funny, Timp Liber. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. deci, se sprijinea pe toată bara și mai vorbea și la telefon… dacă mai avea și curul mare și îmbracată în colanți, colanți sper că e termenul corect, cu imprimeuri de leopard, atunci corporatistul are tot respectul meu 😀

    • În mod surprinzător, nu era un ”leopard de cartier” :)) Era o tipa destul de fancy + vorbea la iPhone, deci te rog. :))

  2. era o taranca fancy nonetheless 😀

  1. Pingback: 2014 rezumat | Hippie Cheese

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: