Adunate-n telefon

THE-FINGER-INSe întâmplă să adun tot felul de idei în Notes, pe telefon. Dar pentru că nu am timp să le dezvolt, încerc să fac niște rezumate de la care să pornesc și apoi să le transform în povești, pe blog. Pe lângă că nu îmi amintesc mereu ce am vrut să spun, le scriu și din mers și adaug/mănânc litere…așa că vă prezint ce am scris și cam ce îmi amintesc din aceste idei. Considerați-le mici povestiri:

Persoan carucir hartie igienica – Când mă duceam spre Auchan într-o zi, am văzut o familie: mama (pe la vreo 70 de ani) și fiica (pe la vreo 40) care-și împingea tatăl în căruciorul cu rotile. Femeile aveau sacoșe pline de cumpărături și tatălui i-a revenit sarcina de a căra cele 2 pachete de hârtie igienică în brațe, în cărucior…și ce m-a impresionat era că părea că își acceptase task-ul mulțumit.

Lucruri făcute în vis – Toate lucrurile pe care trebuie să le fac în realitate, le fac în vis. Inclusiv plătit facturi și spus lucruri importante unor oameni. Iar când mă trezesc, îmi amintesc că am aceste chestii importante de făcut, dar după o oră, uit. Și așa ajung să nu plătesc facturi sau să le spun oamenilor lucruri (citiți Casa Somnului, dacă aveți ocazia).

Coadă baie Expirat: ”You put the finger in” – Într-o seară, în Expirat, eram la coadă în baia fetelor și pe coridorul comun apare un indian care striga într-una: ”WHAT THE FUCK IS THIS BUCHAREST?”. Apoi a intrat în baia bărbaților și după câteva minute (tot la coadă eram, fetele aveau treburi grele de făcut), se aude din baia bărbaților un tip (care presupun că era român) care-i explica indianului (care tot zicea lucruri în engleză cu accentul lui minunat): ”You put the finger in. Like that”…nu știu unde îi zicea să pună degetul și mă bucur că n-am aflat.

Tanti la semafor/”Fuck my ex” – La semafor (la Izvor, parcă?) era o tanti pe la vreo 30 de ani, îmbrăcată într-o rochie roz-fosforescent, de mână cu o fetiță de vreo 5-6 ani. Pe rochia ei super scria ”FUCK MY EX”. Normal că primul gând care mi-a trecut prin cap a fost ”You probably already fucked one of your exes if you have a kid with him”.

Te-ai dat cu deodorant – Eram la The Biggest Rooftop Party și printre gelații de acolo cu vestuțe de blugi purtate peste cheptu’ gol, erau doi care dansau violent (cam ca ăsta, așa). Și unul îl întreabă pe celalălalt, superpreocupat: ”Bă, te-ai dat cu deodorant?”.

Mi-am învelit coad? – M-am trezit într-o noapte pe la 4, că îmi era sete. Și cât beam eu apă din paharul de pe noptieră, m-am trezit întrebându-mă în gând: ”Mi-am învelit coada? Că e cam răcoare…să nu răcesc”. Mi-a luat un minut să-mi dau seama că nu sunt un lup care bea apă de izvor, cum tocmai visasem…

Reclame

Posted on iulie 25, 2014, in Funny, La magazin. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: