Cum să-ți controlezi greutatea

Și prin ”controlezi”, nu mă refer la ”a ține sub control”, ci la ”a-ți verifica”. E cea mai bună, mai ieftină, non-invazivă și nedeprimantă metodă pe care am descoperit-o și o voi împărtăși cu voi. Nu, nu trebuie să mănânci varză acră la micul dejun și flori de păpădie la cină.

Svetlana Petrova & Zarathustra the Cat form FatCatArt

Întâi, trebuie să găsești un loc strâmt (care vă gândiți la prostii acum, vă rog să încetați, e o dietă care cere seriozitate). La mine-n cartier e un stâlp de iluminat pus foarte aproape de un zid de beton al unei case. E locul perfect să verifici cât ești de slab. Dacă intri ușor prin gaură, e ok, ești la greutatea perfectă și ți se potrivește treaba cu ”tras prin inel”. Dacă îți strângi umerii, te dai pe lateral, încerci să bagi întâi o mână, apoi un picior, apoi restul corpului…atunci ai depășit greutatea ideală.

Locul ăsta strâmt prin care să te strecori poate fi un fel de țel al tău. Poate fi și ușa de la apartament/scara blocului deschisă numai pe un sfert, sau cât consideri tu, proptită cu un papuc/un bolovan. Pot fi două mașini vechi și părăsite din spatele blocului printre care să treci din când în când, să vezi care mai e treaba. Poți fi aventuros și cu 2 mașini ale vecinilor parcate periculos una de alta, cu oglinzile nerabatate, care să fie ca o cursă cu obstacole. Sau poți fi extrem cu ușile de la metrou după ”Atenție, se închid ușile!”.

Așa că vă invit să vă căutați locul de control și să-l folosiți cu încredere (și nu trișați cântărindu-vă, pentru că voi ști)!

Anunțuri

Posted on Octombrie 23, 2014, in Funny. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: