Coadă la prezervative

Cumpărături aproape de ora de închidere, la Mega Image. La coadă, în spatele meu, aștepta un cuplu de corporatiști. Îmbrăcați frumos, la costum și cu genți de piele, probabil lucrau într-o multinațională cu Excel-uri nenumărate și PPT-uri colorate.

Dar deviez de la subiect…cum așteptam la casă în acest strâmt Mega Image de pe Strada Ceahlăul, tipa corporatistă începe să se agite haotic, căutând ceva pe la răftulețele alea cu gumă, apoi se holbează la raftul cu băuturi, apoi se învârte iar înspre gume. Și se întoarce înapoi la tipul corporatist (care era încă la spatele meu, ținea loc la coadă) și-i zice: ”Nu sunt. Chiar nu sunt”. O tanti care aranja ceva pe rafturi, s-a înfoiat ca un păun: ”Ce nu găsiți, domnișoară?”. La care domnișoara corporatistă îi răspunde încruntată: ”Prezervative, doamnă!”. Tanti-lucrătoarea-de-magazin îi zice: ”Ia vedeți acolo jos de tot, pe raftul cu gume!” – și îi arată raftul de la casa la care stăteam cu toții la coadă.

Acum e acum. Cuplul îngenunchează  în fața raftului cu gume, ca să ”scormonească” după prezervativele ascunse pudic pe dedesubt, pe undeva. Și bă, încep să se ciondănească acolo, în mijlocul cozii, spre deliciul tuturor (era deschisă doar o casă, eram vreo 8 oameni la coadă). Redau discuția:

Tipa corporatistă: Nu sunt, mă. Nu sunt!

Tipul corporatist: Hai că le luăm pe astea…

Tipa corporatistă: Tu nu vezi ce mari sunt?

Tipul corporatist: Eh, ce are? Le luăm pe astea.

Tipa corporatistă: Da’ tu nu vezi ce mari sunt? Nu-s pentru tine! (auch!)

Tipul corporatist: Și atunci ce vrei?

Tipa corporatistă: Nu mai luăm. Vedem noi altundeva.

Țin să spun că toată discuția asta era cu ei pe vine / în genunchi lângă raftul ăla, în mijlocul cozii, purtând o conversație pe un ton pe care tot magazinul l-a putut auzi. Și, spre deosebire de aceste două june țigănci despre care am scris mai demult, ăștia erau niște oameni relativ normali…sau nu? Or fi fost prea mari. Sau mici.

Reclame

Posted on noiembrie 12, 2014, in Cronici Crângășiene, Funny, La magazin. Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: