2014 rezumat

Să ne așezăm oleacă și să gândim retrospectiv/introspectiv.

De vreo 2 ani încoace, fac un rezumat aici, cu anul care a trecut, mai mult pentru mine, să văd unde mă aflu. 2014 a fost un an dubios, agitat și relaxat, cu tot felul de întâmplări și evenimente. Așa că, here we go:


Proiecte și ”arte”:

Student din Provincie este încă proiectul meu ”de referință” și a crescut atât de mișto și frumos și cu oameni amuzanți, încât nu-mi vine să cred că în 2011 era doar o imagine pe laptop, în dormitorul meu de la Piatra.

Pagina de Facebook Hippie Cheese a fost relativ liniștită anul ăsta; am încheiat anul cu Cover Guys & Food și pentru anul 2015 pregătesc Cover Cats (saying mean things).

Pe Behance am avut 6 proiecte noi și am mai updatat câteva mai vechi.

Am ajuns cu o lucrare pe Design Taxi.

M-am alăturat găștii HungaRomânisme.

Mi-am pus niște lucrări la vânzare pe Society6.

Pe lângă Hippie Cheese pe Tumblr, mi-am mai făcut și What? Quotes. (citate din cărți și filme care-mi plac) și Mild.Wild.Mild. (chestii de pe interneți care mă fac să râd).

Am avut două lucrări postate pe blogul EatSleepDraw, două pe The Nonsense Society și patru pe The Mind Conceives.


Școli și autoeducație:

După ce în 2013 m-am lăsat de masteratul de Arte Grafice după o lună, în toamna asta am început unul de Social Media și Marketing Online la SNSPA. Până acum, merge bine; profii și colegii sunt mișto și cred că-l duc la sfârșit (promit, mama!).

Ca temă pentru facultate, am pornit alături de alte două tipe PARTYtura, o pagină de Facebook cu muzică mișto, pe care o împărțim cu populația.

Am citit 30 de cărți.

Am avut o pisică pe nume Șoșon. Am pierdut acea pisică. Am regăsit acea pisică – locuiește tot pe strada mea, la capătul străzii, la parter și are grădină în care să iasă, așa că am lăsat acea pisică să fie fericită acolo.

De călătorit, mai puțin și anul ăsta: Victoria, Piatra Neamț, Vamă, Constanța, Vadu. Dar am fost, în schimb, la multe concerte: Elliphant, RAC, Delilah, Kraak & Smaak, Thomas Azier, The Cat Empire, Zeds Dead, Summer Well, Tanya Stephens, Crew Love, Chet Faker, Chinese Man (puteți citi despre ele aici).

Iar pe acest blog am postat de 32 de ori, din care v-au plăcut: locul 1, locul 2, locul 3.


Anul ăsta am mai crescut un pic, am râs măcat 6 zile din 7 și v-am povestit aici de toate. Mulțumesc că ați petrecut alături de mine pe toate platformele sociale și dacă mai aveți nevoie de mine, mă găsiți aici.

2015 va fi un an mișto, încărcat cu aventuri și proiecte frumoase, așa că vă țin la curent (nu în curent, că nu vreau să răciți)!

*dacă vreți să citiți despre 2013, aici.

Anunțuri

Posted on Ianuarie 3, 2015, in Lucruri frumoase. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: