Ce fac la miezul nopții

Cred că ați dat (sau nu) din întâmplare peste proiectul The Burning House: un proiect foto cu bunurile cele mai de preț ale cuiva – chestiile pe care le-ar lua cu ei în caz de incendiu.

Ei bine, genul ăsta de proiecte foto cu lucrurile oamenilor înșirate/ordonate s-au tot făcut (cum e și What’s in your bag). Dar acum câteva luni am dat peste categoria The things I carry de pe The Fader și am rămas până noaptea târziu să mă uit la toate. Iar ieri seara mi-am amintit de Essentials de pe Hypetrak și iar am rămas până la miezul nopții să mă uit pe poze.

”M-au furat” mai mult pozele astea pentru că îți deschid o ușiță în viața diverșilor muzicieni și te lasă să descoperi chestii despre ei. Mi se par niște proiecte mișto, care-i umanizează cumva și îi aduc mai aproape de tine: nu îi vezi doar prin prisma muzicii, ci și ca oameni care cară tot felul de porcării după ei.

De pe The things I carry m-a cucerit Ryan Hemsworth (nu doar pentru că I have a soft spot for him, ci și pentru laptopul ăla pimp-uit):

Iar de pe Essentials m-a cucerit Kilo Kish cu agenda aia și pixurile colorate (și pentru că-mi place de ea în melodia asta):

music-essentials-kilo-kish

Reclame

Posted on aprilie 21, 2015, in Lucruri frumoase, Muzici. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: