Articolul vestimentar pe care nu-l înțeleg

Salut, prieteni (pasionați sau nu de fashion)! Astăzi vom vorbi despre unicul articol vestimentar care mă intrigă prin existența sa. Desigur, am putea aborda teme mult mai problematice ale umanității, dar credeți-mă, această temă e cu adevărat importantă.

Articolul în cauză este eșarfa-batistă. Ce este o eșarfă-batistă, Ioana, mă veți întreba nedumeriți? Este o mică eșarfă în formă de mică batistă pe care femeile o poartă la gât sau prinsă șăgalnic de bareta genții. Am scris aceasta ultimă propoziție fără a ști că în următoarele 2 minute voi căuta o poză de exemplificare și voi găsi asta, cu descrierea ”I’ve owned this little black and white scarf for at least 15 years and I still LOVE it. Can I still wear it? Or should I tie it onto a purse instead?”.

Eșarfa-batistă mă uimește pentru că nu înțeleg la ce folosește. Adică nu-ți ține de cald la gât, întrucât îți acoperă cu greutate o treime din el, nu este tocmai un fashion statement pentru că nu ești o stewardesă sau un cercetaș și, să fim sinceri, arată ca o zgardă. Adică am stat și m-am gândit și pot înțelege crocs (sunt comozi) sau șosete cu sandale (e ca și cum nu ești fully committed să-ți aerisești piciorul) sau treningul cu pantofi (ești business casual)…dar care e rostul acestei mici eșarfe rulată ca o zgărdiță și pusă la gât?

Nu-mi voi găsi niciodată pacea în legătură cu aflarea scopului său. Amin.

Reclame

Posted on august 19, 2015, in Funny, Timp Liber. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: